1-plans H-hus 195 kvm

Husets planløsning er en gennemtænkt kombination af lækkert design og hverdagens praktiske behov. Her får I både stor, dobbelt garage med direkte adgang til husets bryggers, moderne indretning med separat børne- og voksenafdeling samt fantastiske uderum med læ og sol.

Både ude og inde er arkitektur og design i fokus. Entréen leder direkte ind i husets primære opholdsrum – køkken/alrummet, hvor der er gennemgående lys og udsigt suppleret af ovenlysvinduer. Det store rum har god plads til gæster og selskaber, og køkkenafdelingen er lækkert indrettet med flotte køkkenelementer og stilsikre farvevalg. I H-husets ene ”ben” findes børneafdelingen med tre store børneværelser og eget badeværelse, mens det andet ”ben” foruden dagligstuen byder på forældreafdeling med tilhørende badeværelse, påklædningsrum og kontor.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.638 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Kørselsvejledning: Kør efter Rosenholmvej og derefter Egeskovvej

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search