1-plans vinkelhus 167 kvm

I får absolut mest hus for pengene i den klassiske parcelstil med valmtag, og når man i tillæg til dette udnytter vinkelplanløsningen, kan der skabes spændende og hyggelige rum – både ude og inde.

Der er tørskoet adgang til huset via den integrerede  carport– eller direkte fra haven og husets bryggers. Herfra kommer man ind i børneafdelingen, der indeholder to store værelser plus et lækkert multirum. Det hele bindes sammen af en rummelig fordelingsgang, der også giver adgang til stort badeværelse og bryggerset. Husets centrale rum er det store køkken/alrum, hvor lyset
strømmer ind fra både vinduer og ovenlys. Køkken/alrummet er lækkert bundet sammen med stuen ved en unik og åben vægløsning, og i stuen sikrer store vinduespartier lys og udsigt.
Bagerst i huset findes soveværelset med fin opbevaringsplads i det åbne walk through og praktisk gennemgang til et privat badeværelse.

Arkitektur, materialevalg og gennemtænkte løsninger sikrer en absolut skarp pris, der ikke går på kompromis med boligens muligheder.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.465 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Kørselsvejledning: Kør efter Rosenholmvej og derefter Egeskovvej

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search