1-plans forskudt længehus 157 kvm

Huset er en fortolkning af det traditionelle længehus og den moderne parcel, hvor forskydninger og andre arkitektoniske løsninger flirter med funkisstilen. Fokus på praktiske hensyn og familiens hverdag er intakt. Og det hele er pakket lækkert ind i flotte detaljer og god stil.

Carporten er udført i vedligeholdelsesfrie materialer og giver adgang til huset via bryggerset, der leder videre til børneafdelingen og husets entré. Den lange fordelingsgang lander i det  gennemgående køkken/alrum med tilknyttet depotrum og ”åben” sammenhæng med dagligstuen. Fra både køkken/alrum og stue er der direkte udgang til en dejlig, solrig terrasse. Og fra stuen kommer man også til en stor forældreafdeling med egen haveudgang og badeværelse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.485 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Kørselsvejledning: Kør efter Rosenholmvej og derefter Egeskovvej

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search