1-plans vinkelhus 195 kvm

Funkisstilen giver jer en minimalistisk, men spændende arkitektur, og i denne bolig finder I en lang række spændende løsninger og flotte materialevalg, der matcher stilen.

Bilerne parkeres i den store, integrerede garage, hvor der også er fin plads til cykler, opbevaring og arbejdsplads. Herfra er der adgang direkte ind i bryggerset, og videre til husets entré. Benyttes hoveddøren i entréen er der plads til overtøj i den indbyggede niche. Fra den lange, funktionelle fordelingsgang opnås adgang til fire store værelser, der alle har egen udgang til haven. Børneafdelingen er desuden indrettet med eget badeværelse.

Villaens hjerte er køkken/alrummet med det fantastiske lysindfald og ekstra loftshøjde, der imponerer med en følelse af overdådighed. Til køkkenet hører også eget depotrum og udgang til terrasse. I åben sammenhæng med køkken/alrum er indrettet en stor, lys stue med skøn udsigt over haven. De to rum adskilles af en biopejs, der kan nydes fra begge sider. Bagerst i huset ligger den luksuriøse forældreafdeling med eget walk in closet og badeværelse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.630 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Kørselsvejledning: Kør efter Rosenholmvej og derefter Egeskovvej

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search