Tæt/lav byggeri på 115 kvm

Du finder vores udstykning med fritliggende rækkehuse på Dahliavej i den vestlige del af Overmarksvej – i udkanten af Horsens. Her er 8 boliger på 115 kvm inkl. carport og 16 boliger på 135 kvm inkl. carport.

Alt dette på få kvm – velindrettede boliger med god plads til det hele.

UDVENDIGT
Boligerne opføres i gule vandstrøgne mursten. Begge type boliger er med sorte betontagsten. Udvendige døre og vinduer leveres i sort aluminium (udvendig)/ hvidmalet træ (indvendig) og stål metallic tagrender. Til hver bolig hører integreret carport med plads til bil og redskabsrum.

Haverne er placeret optimalt efter lysforholdene. På oversigtskortet fremgår fordelingen af indkørselsfor­hold og haver til de enkelte boliger.

INDRETNING
Alle boliger er bygget op omkring den store og lyse op­holdsstue. Fra den integrerede carport kommer du tør­skoet ind i husets kombinerede entré/bryggers og videre ind i køkkenet. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, hvilket giver opholdsrummene lys på tværs af boligen. Fra stuens store hjørneglasparti er der desuden adgang til terrassen.

Herudover indeholder boligen soveværelse med skabs­plads, to værelser og badeværelse. Boligerne på 135 m2 har 2 badeværelser og mulighed for et ekstra værelse, afhængigt af hvilken planløsning der vælges.

MATERIALEVALG
Som købere har I stor indflydelse på materialevalget indvendigt. Hør nærmere hos vores byggerådgivere om muligheden for at præge boligen efter jeres ønsker.

ALT UDSOLGT!

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search