1-plans forskudt længehus på 189 kvm

Hvor: Dette udstillingshus ligger i den sydlige del af Horsens i et attraktivt område med grønne områder og stisystemer.

Om huset: Boligen er opført som et forskudt længehus på 189 kvm med to terrasser hvoraf den ene er overdækket. Herudover er der en fritstående carport på 51 kvm med et integreret redskabsrum. Huset er bygget i en moderne arkitektur med ensidig taghældning, opmurede gavle og tagpap på taget. Der er skrålofter i huset, hvilket giver en god rumfornemmelse. Huset byder på mange spændende detaljer og et helt unikt lysindfald gennem ekstra høje glaspartier.

Huset er indrettet med en børneafdeling i den ene ende af huset, som indeholder tre store børneværelser og et badeværelse. I modsatte ende er forældreafdelingen, som udover soveværelse har walk-in og et stort badeværelse med badekar. Husets hjerte, hvor familien kan samles, er køkken/alrum og stue. Disse rum ligger i åben forbindelse, dog opdelt af en rå murstensvæg, hvilket giver et unikt look. Endvidere er der fra alrummet adgang til en kontorniche.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1050 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search