1-plans forskudt funkishus på 200 kvm

Dette spændende funkishus er opført med tre forskudte længer og en stor dobbelt garage. Huset byder på strømlinet og minimalistisk arkitektur, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Villaen er opført med fladt tag, som er beklædt med tagpap, vinduer i træ/alu og zinkbeklædt murkrone, hvilket giver et stort set vedligeholdelsesfrit hus. Boligens hjerte er det store køkken/alrum, der med den centrale placering i huset, forbinder værelsesafdelingen med den hyggelige stue og soveværelset med tilhørende walk-in og badeværelse. Fra den rummelige entré og fordelingsgang har man adgang til tre af husets fire værelser samt bryggers og husets andet badeværelse. En åben mellemgang giver mulighed for en central kontorniche eller et lektiehjørne til børnene. I forlængelse af køkkenet er der integreret en overdækket terrasse, som flot komplimenterer husets facade, og som naturligt forlænger udendørssæsonen, når man kan sidde i læ for vind og regn. Udover de gennemgående vinduespartier, indeholder boligen også to store ovenlysvinduer, der medvirker til et dejligt lysindfald i flere af husets afdelinger.

Åben søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.022 kvm
Pris: Solgt

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search