Længehus på 150 kvm med 48 kvm carport

Stil, størrelse og arkitektur er her kombineret i en af vores mest populære løsninger. Et klassisk og tidsløst design, der passer ind i de fleste boligområder, og som samtidig kræver et minimum af vedligeholdelse. Her er et hus, der passer perfekt til børnefamilien, hvor der både er en børne- og voksenafdeling samt en funktionel carportløsning.

Fra det overdækkede indgangsparti træder man ind i dette hus og får straks fornemmelsen af et stort og langt hus, da man har en flot udsigt hele vejen igennem. Fra entréen har man adgang til et praktisk bryggers, to store børneværelser og et badeværelse. Det store køkken/alrum og stue, giver plads til de helt store familiesammenkomster. I direkte forbindelse med køkkenet finder man indgangen til et mindre værelse, der fx kan bruges til kontor eller gæsteværelse. Voksenafdelingen er med en skabsvæg samt direkte adgang til et stort badeværelse med et bredt højtliggende vindue, som giver masser af lys i rummet.

Carporten er integreret under husets tag. Som en vinkel har man bygget carporten på huset og samtidig lavet en alt-i-en løsning med både redskabsrum, cykelparkering og en flot overdækning over husets indgangsparti.

HusCompagniet har i øjeblikket tre huse til salg på Arnbjerg Fælled. Besøg nr. 1, 3 og 25.

Lukket

Grundareal: 750 kvm
Pris: 3.195.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search