Funkis med ensidig taghældning på 181 kvm

Oplev en nutidig funkisvilla med ekstra store vinduespartier i køkken/alrum og stue samt mange smarte løsninger. Huset er holdt i et meget stilrent design hvor både mursten, zink og vinduer er holdt i de grå nuancer, og er stort set vedligeholdel­sesfrit. Den markante murkrone i zink og de store arkitekt tagrender i samme materialer understreger det eksklusive og minimalistiske udtryk. Huset er indrettet med en entré med plads til overtøjet, hvorfra der er adgang til et funktionelt og velindrettet bryggers og en børneafdeling med to gode værelser.

I forbindelse med børneafdelingen er et stort bade­værelse med indbygget brusehylde og væghængt toilet. I for­delingsgangen er der lavet en god løsning med indbyggede skabe. Når du træder ind i køkken/alrummet bliver du mødt af et fantastisk lysindfald da huset har gennemgående køkken og et ekstra stort vinduesparti. Køkkenet rummer masser af opbevaringsmuligheder samt god bordplads og et depot. Ved køkkenet ligger kontoret så der kan arbejdes samtidig med, at du er en del af familielivet. Den store stue er i åben forbindelse med køkkenet og har høje vinduespartier, der lukker masser af lys ind. Fra stuen er det adgang til en syd/ vestvendt overdækket terrasse. Endelig er der forældreafde­lingen med soveværelse med skabsvæg og et dejligt bade­værelse med badekar og stor bruseniche. Carporten er på 48 m2 og er opført med fladt tag med tilhørende redskabs­rum, som er beklædt med sort træ.

HusCompagniet har i øjeblikket to huse til salg på Arnbjerg Fælled. Besøg nr. 1 og 25.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 737 kvm
Pris: 3.595.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search