HusCompagniet tilbyder en fordelagtig pakkepris ved køb af både hus og grund

Troldhøjen i Varde er et nyt og attraktivt kvarter – med en hel unik placering – direkte i skovbrynet til skoven med Vardes højeste punkt, Troldhøj. Der er skov og natur mod nord og mod syd ligger skolen, indkøb og Vardes charmerende midtby. Området er udviklet efter en masterplan, så hele den nye bydel fremstår harmonisk. Veje og stier bugter sig i området, og der bliver anlagt legepladser og store grønne fællesarealer med buske og træer mellem husene, hvor børn og voksne kan mødes til leg og samvær.

Det er trygt at færdes i hele området – der er en del af et stort netværk af cykelstier, der forbinder bydelene og sikrer børnene en tryg vej til skole, fritidsaktiviteter og venner. Troldhøjen er allerede et af Vardes mest efterspurgte kvarterer!

Se priseksempler og grunde i folderen. Besøg eventuelt www.reka.dk og find opdateret oversigtskort og ledige grunde samt mere uddybende information om området.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search