HusCompagniet

Strandroseparken i Strøby Egede er en ny attraktiv udstykning med 32 store parcelhusgrunde.

Udstykningen er en ideel placeret for børnefamilien, da der kun er få minutter til daginstitution, skole og dagligvareindkøb. Med kort afstand til Køge, er der ligeledes rig mulighed for at benytte byens kulturtilbud og byliv, med mange cafeer og butikker. I området er der rig mulighed for fysisk aktivitet i idrætscenteret, hvor det er muligt både at spille fodbold, floorball, badminton og meget mere.

Området byder på fantastisk natur med Køge Strand i gåafstand fra Strandroseparken, Elbækengen med frodige enge og ikke mindst det spændende område omkring Vallø Slot – altså masser af muligheder for udendørsaktiviteter med hele familien.

Med Køge Station indenfor kort afstand, er området ligeledes optimalt for pendlere, da det er nemt at komme med S-tog ind mod København, Lille Syd mod Roskilde og Næstved samt en lang række buslinjer. Ligeledes anlægger Banedanmark en ny dobbeltsporet, elektrificeret højhastighedsjernbane mellem København og Ringsted over Køge og her laves der en ny station, Køge Nord, hvorfra der forventes en rejsetid på ca. 20 min. ind til København.  

 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

• 5 km til Køge centrum

• Her er du tæt på naturen

• Kort afstand til gode indkøbsmuligheder i Strøby Egede centret

 

Om Strøby Egede  

Strøby Egede er en skøn kystby kun 5 km fra Køge Centrum. Området præger af rolige omgivelser med kort afstand til natur og Køge Bugt. I Strøby Egede finder du trygge omgivelser til børnefamilien, da de sikre stisystemer gør det sikkert at færdes mellem skole, idræt og hjem. Mulighed for offentlige transportmuligheder under 10 min kørsel væk.