HusCompagniet

I det nyudstykkede område i Stjær udbyder vi nu 22 byggegrunde. Udstykningen er beliggende i hyggelige omgivelser med kort afstand til indkøb, institutioner og skoler. Området har de seneste år haft mange yngre tilflyttere, der især har gjort området attraktivt for børnefamilier.

Vi udbyder på Nymarksvej og Filippavænget i alt 22 byggegrunde på mellem 777 og 1.236 m2 – og med grundpriser fra kr. 795.000,- ALT INKLUSIV.

Salget er allerede igang, så ring på 86 10 01 99 for at høre mere.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Ca. 25 min. fra Aarhus
  • Nem adgang til motorvejsnettet
  • 20 min. fra Skanderborg
  • Rigt foreningsliv

 

Om Stjær

Stjær er beliggende 20 kilometer vest for Aarhus og hører til Skanderborg kommune. Byen har knap 1.000 indbyggere og byder bl.a. på et forsamlingshus, en boldklub og en lokal kirke. Stjær ligger samtidig naturskønt i kort afstand til Tåstrup sø og Aarhus Aadal Golf Club.