Attraktive grunde i Gistrup

ALT UDSOLGT!

Grundareal: 455-1160 kvm
Pris: fra 1.150.000 kr. inkl. tilslutningsafgifter

Nu udstykkes 57 grunde til helårshuse på Kiplings Allé og Seiferts Allé i Gistrup, der ligger 7 km sydøst for Aalborg centrum.

I området omkring Kiplings Allé, mellem Aalborg og Sdr. Tranders, er et nyt og populært boligområde skabt. Tæt på byen, og med følelsen af land og luft, får man her mulighed for at dyrke familie og friluftsliv i naturskønne omgivelser. Alle boligerne i området er sikret den skønne udsigt over engene og Lundby Krat, hvor den vilde natur kan opleves, og grønne områder mellem husene skaber plads og luft. Bydelen ligger tæt på Aalborg Universitet og det kommende Aalborg Universitetshospital, og der er cykelstier til både skole, pasningsmuligheder og fritidsaktiviteter

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search