HusCompagniet

I et attraktivt område i Støvring udbyder vi i samarbejde med Nybolig 21 byggegrunde blot 15-20 min. fra Aalborg C. Her kan I bygge i valgfri arkitektur med grøn udsigt så langt øjet rækker, og med Støvring by og station få hundrede meter væk. Udstykningens huse får desuden nem og børnevenlig adgang til skole, børnepasning og en lang række fritidsaktiviteter.

HusCompagniet og Nybolig tilbyder hus og grund i ét med de fordele det giver jer i form af en fleksibel handel med en absolut kort byggeperiode. De 21 byggeklare grunde er 932 - 1.211 m2 og koster fra kr. 850.000,- inkl. tilslutningsbidrag.

Find inspiration i vores udstillingshuse på Ådalen i Brønderslev.

Der er byggepligt med HusCompagniet.

For nærmere information kontakt HusCompagniet i Aalborg på tlf. 98 11 11 33.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Naturskønt område med let adgang til Hobrovej og motorvejen
  • 200 m til Støvring Station med bl.a tog til Aalborg
  • Støvring tilbyder mange indkøbsmuligheder – både dagligvarer og specialhandel
  • Skoler, gymnasium, børneinstitutioner og fritidstilbud i nærområdet

 

Om Støvring ved Aalborg

Støvring by tæller godt og vel 8.000 indbyggere og et bredt tilbud til borgere i alle aldre. Byen har et aktivt handelsliv, mange fritidsaktiviteter inden for sport, kulturhus med musik og teater, to skoler og eget gymnasium. Støvring er en del af Rebild kommune der i øjeblikket har fokus på udviklingen af området med blandt andet udstykningen her.