HusCompagniet

Holbæk vokser og byen østlige del er attraktivt tæt på vand og skov, og samtidig tæt på centrum og indfaldsveje fra København og Roskilde. Nærområdet byder på masser af natur lige uden for døren med gåafstand til skov og hav.

Udstykningen Oldhøjen tilbyder flere højt beliggende grunde med god udsigt og skarpe priser. Vi tilbyder hus og grund i ét med gode muligheder i alle prisklasser. Grundene er 800-1.400 m2 med priser fra kr. 695.000,-

Hos HusCompagniet bestemmer du selv, hvilket hus du ønsker at bygge. Du har mulighed for at få tegnet lige netop det hus, der dækker dig og din families behov bedst muligt. Du har også mulighed for at vælge en af de mange løsninger fra vores katalog eller blot bruge dette som inspiration.

Salget er i gang! For yderligere information ring på 59 45 01 00.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Kun 50 min i bil til København
  • Regionaltog til København tre gange i timen
  • 2,5 km til Holbæk centrum
  • 1,5 km til vandet
  • 2 km til Marina og Golfklub
  • Udstykningen er omgivet af marker
  • Børnevenligt område med egen sø

 

Om Holbæk

Holbæk er en moderne købstad med alt hvad hjertet begærer inden for rækkevidde. Byen ved fjorden har et højt aktivitetsniveau og gode forbindelser til både Roskilde og København. Men det er også i Holbæk at man bare har lyst at sidde på kajen og kigge efter sejlbådene. Byen er nemlig det helt rigtige miks af by og natur. Og netop derfor er det også en by i vækst, med hvad dertil hører af nye muligheder, nyt byggeri og en masse børnefamilier der drømmer om at bo i byen – ude på landet.