HusCompagniet

Nu udstykkes etape 3 med 31 attraktive grunde tæt ved skov og strand i Nr. Bjert ved Kolding. Udstykningen ved Marielystvej er skønt beliggende 6 km nord for Kolding centrum. Her er kodeordene plads til familien, plads til at udleve drømmen om nyt hus, og plads til at nyde den skønne natur lige udenfor døren.


Udstykningen består af 75 grunde til helårshuse fra HusCompagniet. Vi tilbyder moderne og energivenlige huse, hvor netop jeres familie kan være tryg, og tilbyder hus og grund i ét med alle de fordele det giver for en kort og tryg byggeperiode. Udstykningen består af 75 store grunde fra 816 m2 til 1.099 m2. Grundpriser fra kr. 785.000,-

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Det attraktive “Trekantsområde”
  • Mindre end en time til Aarhus
  • 4 km fra Kolding havn og 2,5 km til fjord og strand
  • Skøn udsigt: Flere højtliggende grunde
  • Ved: Drejens og Strandhuse