HusCompagniet

 

Kom og hør nærmere om vores byggegrunde I det attraktive område i Lille Næstved, ved det populære Digterkvarter. Klosterlunden er en del af Lille Næstved området, og er dermed tæt på byens liv og natur, og indenfor kort afstand finder man både skole, Susåen, Herlufsholm Kostskole, børnehaver og meget mere.

Mulighederne i området er mange. Ved køb af grund skal der bygges med HusCompagniet.

For yderligere information ring til vores salgskontor i Næstved på tlf. 88 62 32 00.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Næstved er Sjællands femtestørste by med ca. 45.000 indbyggere
  • Kort afstand til børnepasning og skole
  • Tæt på naturområde med skov
  • Skøn udsigt: Flere grunde med “lang” udsigt

 

Om Klosterlunden

Næstved er som Sjællands femtestørste by en absolut hovedby på Sydsjælland og byder da også på alle bylivets goder som aktiviteter, shopping, underholdning og kultur. Men Næstved og omegn er i lige så høj grad den omgivende natur der både er åbne vidder, gamle skovområder og vandet ved Karrebæksminde Bugt.