HusCompagniet

Drømmer I om at bosætte jer med hus og have i Nordsjælland? Lige nu tilbyder vi byggeklare grunde i en spændende udstykning tæt på både Fredensborg havn, Slottet og områdets grønne park- og skovområder. Vi giver jer mulighed for at købe hus og grund i ét til attraktive priser og med absolut valgfri arkitektur.

Udstykningen Kirkevangen består af 38 grunde klargjort til byggestart med det samme, så I får tryg proces og kort byggetid. Grundene spænder fra 801 m2 til 1.130 m2 og koster fra kr. 1.695.000,-

For yderligere information ring til vores afdeling i Hillerød på tlf. 48 21 29 90, eller besøg os i vores udstillingshuse i Hillerød.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • 30 min i bil til København K
  • 700 m til nærmeste skole
  • 200 m til offentlig transport
  • 2,2 km til Fredensborg Slot og Park
  • Grønt område – velegnet til løbe- og cykelture

 

Om Fredensborg

Fredensborg er den optimale kombination af byens muligheder og den daglige omgang med naturen. Og Kirkevangskvarteret er som skabt til et aktivt og trygt familieliv. Her kan børnene boltre sig på legepladsen med de andre børn, og grønne stier gør det nemt og sikkert at komme til og fra skole og fritidsaktiviteter.