4 attraktive grunde sælges i Tange!

Grundene er en del af en privat udstykning på i alt 7 grunde, hvor der nu er 4 grunde tilbage. Grundene er i størrelsen 1.000-1.151 kvm, og sælges fuldt byggemodnet – tilslutningsafgifter til kloak, el og vand er afholdt. Køber skal selv afholde tilslutningsafgiften til naturgas. Der henvises til lokalplan for området, lokalplan nr. B.405.2.

Tange er en velfungerende landsby med købmand, friskole, aktivt foreningsliv, golfbane og skøn natur ved Tangesø. Landsbyen er beliggende mellem Bjerringbro (med tog-/rutebilstation) og Rødkærsbro by. Derudover er der kun ca. 15 km til Viborg og ca. 50 km til Århus.

Rekvirer vores store huskatalog fyldt med gode planløsninger og masser af inspiration til jeres kommende bolig. Kontakt salgsafdelingen i Aarhus på tlf. 86 10 01 99.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search