45 parcelhusgrunde i ny bydel

ALT UDSOLGT!

I en ny og spændende udstykning tilbyder vi nu 45 store og velbeliggende parcelhus grunde i flot natur rigt område. Byg dit eget drømmehus i enten 1 – 1½ eller 2 plan. I samme område bygger vi også 79 rækkehuse i 1- og 2-plan. Læs mere om rækkehusene her.

Om området
Blovstrød ligger i naturskønne omgivelser, og er en by der er i kraftig vækst. Over de kommende år skyder der over 500 nye boliger op i området og med både dagsinstitution og skole indenfor kort afstand er det et oplagt sted for den unge familie der ønsker plads, men samtidig at være tæt på kulturlivet i København, at bosætte sig. Ligeledes er der et stort udvalg af sports- og fritidsaktiviteter i området.

Foruden de lokale indkøbsmuligheder, er Hillerød blot 15 minutter væk i bil med sit rige handelsliv og hyggelige omgivelser, og skal det hele være lidt større så nås København indenfor 30 minutter i bil. Ligeledes er der gode S-togs forbindelser til både nord og syd.

For yderligere information ring til vores afdeling i Hillerød på tlf. 48 21 29 90, eller besøg os søndag eller mandag i vores udstillingsby i Hillerød

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search