HusCompagniet

HusCompagniet tilbyder ekstra 59 byggegrunde kun ti km fra Aalborg i det attraktive område ved Frejlev. Udstykningen ligger midt i naturskønt område tæt fjorden, engene og få km fra livet i aalborg. Frejlev selv tilbyder desuden et hyggeligt lokalsamfund i vækst med både skole/børnepasning og indkøbsmuligheder.

Udstykningen er én af to store udstykninger. I denne tilbyder vi byggegrunde fra 807 m2 til 1.301 m2 fra kr. 1.075.000,- inkl. tilslutningsomkostninger. Der er flere såkaldte udsigtsgrunde med udsigt og adgang til grønne områder.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • 10 min fra Aalborg
  • Alle grunde ligger få minutters gang fra byens skole
  • 2 min fra hovedgaden i Frejlev
  • Stort antal byggegrunde – stor valgfrihed

 

Om Frejlev

Frejlev ligger blot 10 km fra Aalborg centrum og er en del af Aalborg SV. Den lille forstad er tæt integreret til Danmarks fjerdestørste by, men samtidig ligger Frejlev lige midt i den skønne Nordjyske natur med få km til skoven og vandet og er netop derfor et meget attraktivt område.