HusCompagniet

HusCompagniet tilbyder hus og grund i ét på Gimlevej, Uhrhøj, der er et populært nybyggerområde nordvest for Vejle. De byggeklare grunde er beliggende højt og smukt med skøn udsigt over Vejles bakkede terræn og skoven. Samtidig er I tæt på byens liv og de mange kulturelle, børnevenlige eller gastronomiske oplevelser Vejle kan byde på.

På Gimlevej består udstykningen af 44 grunde til helårshuse fra HusCompagniet. Vi tilbyder moderne og energivenlige huse i valgfri arkitektur og indretning. Udstykningens grunde er 910 m2 til 1.150 m2. Grundpriser fra kr. 949.000,- ALT INKLUSIV.

 

Vi åbner udstillingshus på Gimlevej 62 i foråret 2020.

 

For nærmere information kontakt HusCompagniet i Horsens på tlf. 75 64 57 99.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Udsigtsgrunde i naturområde
  • Mindre end en time til Aarhus
  • Blot 3 km fra Vejle centrum
  • Populært nybyggerområde