HusCompagniet
Få bygget dit drømmehus af HusCompagniet – du vælger selv størrelse, udseende og indretning.

Gartnerlunden ligger i udkanten af Odense, men stadig i nærheden af byens historiske og kulturelle liv. Navnet Odense stammer fra vikingetiden og ifølge gamle kongesagn kommer navnet af Odinsø, hvor guden Odin skulle have boet. Odense er Danmarks tredje største by og rummer stor mangfoldighed inden for bl.a. uddannelse, arbejdsmarked, foreningsliv og kulturelle oplevelser. Desuden har Odense en helt særlig status i historiebøgerne, som den verdenskendte eventyrby, hvor H.C. Andersen er født og opvokset. I Odense fi ndes hans barndomshjem og man kan i byens ældste kvarter se de gamle bindingsværkshuse og domkirken, der rummer fire kongegrave.

Med Odenses placering midt i landet og med en moderne infrastruktur, drager byen fordel af at være mødested samt værtsby for events. Desuden har Odense planer om en letbane, der forventes at være færdigbygget i 2020, som skal samle byen og derved bidrage til fortællingen om Odense som en grøn og moderne by, der er rar at bo og leve i. De seneste år har Odense Havn forvandlet sig til et samlingssted for kulturelle arrangementer og fra sommeren 2016 kan man tage sig en dukkert i Odense Havnebad.

Med færdiggørelsen af Odins Bro er hullet i ringsvejssystemet lukket, så trafikken mellem det nordvestlige og det nordøstlige Odense ikke længere ledes over havnen og gennem byen.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.