Naturskønne grunde i Bredballe

På Frydenlund i Vejle har vi nu 34 store byggegrunde til salg. Grundene ligger i det attraktive område Bredballe, som er beliggende i det østlige Vejle. Det er et naturskønt område med masser af grønne arealer, søer og udsigt. Samtidig er der ikke langt til Vejle centrum, hvor bylivet med dets mange fristelser kan opleves.

Området er stedet for dig, som ønsker plads, både omkring dig og dit hus, men også til nærmeste nabo. Her er med andre ord tale om store og attraktive parcelhusgrunde midt i den smukke natur.

Tirsbæk bakker, hvor Frydenlund er beliggende, tager sit naturlige udgangspunkt i områdets landskabelige og karakteristiske vådområder. Dertil kommer et større antal nyanlagte søer og enorme grønne friarealer som led i en naturgenoprettelsesproces. Boligvejene bugter sig smukt ned gennem landskabet. Her finder du ingen lige og endeløse boulevarder. I stedet giver de kurvede boligveje en naturlig hastighedsdæmpning og nogle varierende kig ned gennem boligerne, hvor ikke to steder vil opleves ens.
Området i Bredballe er særdeles velfungerende med 2 skoler, Bredballe Centret med mange butikker og som nævnt de gode stisystemer, som forbinder hele Bredballe. Endvidere nem adgang til motorvejsnettet.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt med HusCompagniet på grundene. Der henvises til købsaftalen.

For nærmere information kontakt HusCompagniet i Horsens på tlf. 75 64 57 99.

Priser fra kr. 920.000
Grunde fra 957 m2

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search