HusCompagniet

Byggegrundene er beliggende i det attraktive Bellinge i et skønt naturområde, hvor der er rig mulighed for at nyde en løbe- eller gåtur i Bellinge Fælled. Langs Odense å finder du en sti, som går hele vejen til Odense centrum. Området egner sig godt til den aktive familie, da der i nærområdet er mulighed for både golf, forskellige idrætsaktiviteter og mulighed for at udforske de dejlige naturstier.

Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder samt kun 4 km til den fynske motorvej.

OBS: Vær opmærksom på at adressen endnu ikke findes i bl.a. Google Maps, så find vej til udstykningen via Assensvej og Bronzevej. For enden af Bronzevej, finder I vores udstillingsby på Hjortetakken og vores udstykning.

Hos HusCompagniet bestemmer du selv, hvilket hus du ønsker at bygge. Du har mulighed for at få tegnet lige netop det hus, der dækker dig og din families behov bedst muligt. Du har også mulighed for at vælge en af de mange løsninger fra vores katalog eller blot bruge dette som inspiration.

For yderligere information kontakt vores salgskontor i Odense eller ring på 65 92 75 55.

 

 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.