HusCompagniet

Besøg vores salgsvogn i udstykningen hver søndag kl. 11.30-12.30. Her vil vores byggerådgivere stå klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige byggegrund til jeres kommende drømmehus.

 

Ammendrup Park er et nyt boligkvarter, liggende i den sydlige del af Helsinge by. Området har en skøn bakkende natur og udsigt over Pibe Mølle. Udstykningerne er en ideel placering for unge, familier og seniorer som gerne vil bo grønt, og tæt på Helsinge by. Helsinge byder på togstation, daginstitutioner/skole, gymnasium, dagligvarer indkøb m.m. Der udover har byen også en svømmehal og idrætshal til de aktive medlemmer i familien. 

Udstykningen på Ammendrup park består af 28 parcelhus grunde.
For yderligere information ring til vores afdeling i Hillerød på tlf. +45 48 21 29 90

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.