Store velbeliggende parcelhusgrunde

Kom og besøg os i salgspavillonen på Brovangsvej søndag kl. 11-12

Nu er udstykningen i det attraktive Skibstrup endeligt godkendt og du kan nu erhverve en af de 52 populære byggegrunde. Bemærk : Tilslutningsomkostninger til kloak, vand og el på hver grund er betalt!. Det naturskønne Ålsgårde har gode indkøbsmuligheder og bus/togtransport til hele regionen. Her er samtidigt et rigt foreningsliv med over 20 forskellige aktiviteter tilknyttet den lokale sportshal. Derudover byder området på en fantastisk natur med Hornbæk plantage, naturområdet Kohaven og Teglstrup Hegn – den grønne kile til Helsingør, samt et stort kystområde med gode strande og bademuligheder.

HusCompagniet opfører ejendomme i samarbejde med dig. Her er et utal af valgmuligheder og materialer – hertil skal nævnes, at HusCompagniet er kåret som årets husbygger mange år i træk. Et sandt kvalitetsstempel. I Skibstrup får I et moderne og energivenligt hus, hvor netop jeres familie kan være trygge. Et helt nyt hus bygget af nye materialer sikrer fremtidens energiforbrug og dermed store besparelser året rundt. Og i mange år fremover er både omkostninger til drift og vedligehold af huset minimale!

For yderligere information ring til vores afdeling i Hillerød på tlf. 48 21 29 90, eller besøg os i vores udstillingsby i Hillerød.

Læs også mere her om vores skønne dobbelthuse på Brovangsvej, 3140 Ålsgårde.

Åben søndag kl. 11-12

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search