HusCompagniet har grunde til salg over hele landet

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal bygge dit drømmehjem med HusCompagniet. Dem kan du læse om her på vores hjemmeside. Men én grund, der er vigtigst, er den, dit hus skal stå på. Heldigvis kan vi andet end at bygge kvalitetshjem med masser af plads og personlighed – vi har også styr på det med byggegrunde, og har et bredt udbud af grunde til salg i hele landet.

Med 40 års erfaring inden for opførelsen af individuelle typehuse har vi samtidig oparbejdet en ekspertise i byggegrunde, som du kan nyde godt af. Vi har løbende nye byggegrunde til salg i Odense, Aarhus og mange andre byer over hele landet.

Byggegrunde med den bedste beliggenhed

Beliggenheden er noget af det vigtigste, når du køber en grund til dit nye drømmehjem. Når du er på udkig efter grunde til salg, er der mange ting, du skal gøre dig klart. Har du børn, er det en god idé, at din grund ligger forholdsvist tæt på deres institutioner og kommende skole. Der skal samtidigt være indkøbsmuligheder i nærheden. Vi har fortrinsvist byggegrunde, der opfylder netop disse krav, da vi ved, det er vigtigt for dig. Alle de byggegrunde vi har til salg er af samme høje kvalitet.

Jonstrup_1000

Passer beliggenheden til din hverdag?

Fredensborg_Kongevejen_1000t

Helikopterblik på vores byggegrunde i Værløse

Drømmegrunden til drømmehuset

Når du har sikret dig, at beliggenheden passer, skal du vurdere selve byggegrunden. Er grunden stor nok til, at du også kan få den have, du drømmer om? Hvis du drømmer om fodboldbane til ungerne er en flad grund vigtig, men vil du have en flot prydhave, kan skrånende byggegrunde invitere til flotte løsninger. Vær også opmærksom på, at grundens udformning har indflydelse på dit valg af hustype. Vi har mange forskellige byggegrunde til salg, og der er helt sikkert en til dig, uanset hvad dine ønsker måtte være. Tag en snak med en af vores mange erfarne byggerådgivere, hvis du har nogle spørgsmål. Vi har mange forskellige byggegrunde til salg, og der er helt sikkert en til dig, uanset hvad dine ønsker måtte være.

Den bedste sparringspartner, når du skal købe en byggegrund

Alle områder, hvor der er grunde til salg har en tilhørende lokalplan, der har betydning for dit byggeri. Vi har helt styr på, hvad du må bygge og hvad du ikke må bygge på de grunde vi har til salg. Det er en helt central del af vores proces, da det er vigtigt at have styr på byggereglerne inden byggeriet på byggegrunden går i gang.

Rådgivning om din byggegrund

Vi kan også hjælpe dig med, hvilke regler, der gælder, hvis der er en byggegrund til salg et andet sted. Vores mangeårige erfaring med køb og salg af byggegrunde betyder nemlig, at vi er en rigtig god sparringspartner at have ved hånden uanset hvad, når du skal finde ud af, om i en bestemt byggegrund er noget for dig. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at vurdere, hvorvidt grunden passer til det hus du ønsker. Her er det blandt andet vigtigt at overveje grundens beliggenhed i forhold sol. Giver den byggegrund du overvejer at købe plads til morgensol på terrassen og eftermiddagssol i køkkenet?

Vi kan også hjælpe dig med at undersøge jorden på din nye grund. Det er du givetvis ikke ekspert i, men så er det godt, at vi er det. Din grund skal først og fremmest kunne bære dit drømmehjem, ellers skal der ekstra fundering til, og det hæver prisen på den grund, der er til salg. Når vi undersøger byggegrunde, leder vi også efter, om der eventuelt er forurening i jorden. Det giver dig tryghed og forebygger ubehagelige overraskelser senere hen. Hvis du køber en af vores byggegrunde har vi selvfølgelig helt styr på deres beskaffenhed og tilstand. På den måde finder du både drømmegrundet- og huset.

Du kan se alle de byggegrunde vi har til salg her.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search