HusCompagniet har grunde til salg over hele landet

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal bygge dit drømmehjem med HusCompagniet. Dem kan du læse om her på vores hjemmeside. Men én grund, der er vigtigst, er den, dit hus skal stå på. Heldigvis kan vi andet end at bygge kvalitetshjem med masser af plads og personlighed – vi har også styr på det med byggegrunde, og har derfor også grunde til salg i hele landet.

Med 40 års erfaring inden for opførelsen af individuelle typehuse har vi samtidig oparbejdet en ekspertise i byggegrunde, som du kan nyde godt af. Vi har løbende nye byggegrunde til salg i Odense, Aarhus og mange andre byer over hele landet.

Byggegrunde med den bedste beliggenhed

Beliggenheden er noget af det vigtigste, når du køber en grund til dit nye drømmehjem. Når du er på udkig efter grunde til salg, er der mange ting, du skal gøre dig klart. Har du børn, er det en god idé, at din grund ligger forholdsvist tæt på deres institutioner og kommende skole. Der skal samtidigt være indkøbsmuligheder i nærheden. Vi har fortrinsvist byggegrunde, der opfylder netop disse krav, da vi ved, det er vigtigt for dig.

Når du har sikret dig, at beliggenheden passer, skal du kigge på selve byggegrunden. Er grunden stor nok til, at du også kan få den have, du drømmer om. Hvis du drømmer om fodboldbane til ungerne er en flad grund vigtig, men vil du have en flot prydhave, kan skrånende byggegrunde invitere til flotte løsninger. Husk også, at grundens udformning har indflydelse på dit valg af hustype. Vi har mange forskellige byggegrunde til salg, og der er helt sikkert en til dig, uanset hvad dine ønsker måtte være.

Den bedste sparringspartner, når du leder efter byggegrunde

Hvert område med grunde til salg har hver sin lokalplan, der har betydning for dit byggeri. Vi har helt styr på, hvad du må og ikke må på vores byggegrunde. Det er en del af vores arbejde i processen. Men vi kan også finde ud af, hvilke regler, der gælder, hvis du allerede har fundet din egen grund blandt de mange udstykninger, der har grunde til salg i øjeblikket. Vores mangeårige erfaring med køb og salg af byggegrunde betyder nemlig, at vi er en rigtig god sparringspartner at have ved hånden uanset hvad, når du skal finde ud af, om i et bestemt område er noget for dig.

Vi kan også hjælpe dig med at undersøge jorden på din nye grund. Det er du givetvis ikke ekspert i, men så er det godt, at vi er det. Din grund skal først og fremmest kunne bære et drømmehjem, ellers skal der ekstra fundering til, og det koster ekstra. Når vi undersøger byggegrunde, leder vi også efter, om der eventuelt er forurening i jorden. Det giver dig tryghed og forebygger ubehagelige overraskelser senere hen. Hvis du køber en af vores byggegrunde har vi selvfølgelig helt styr på deres beskaffenhed og tilstand.

Du kan se alle de byggegrunde vi har til salg her.