HusCompagniet
Nedrivning

Mange er positivt overrasket over, at det kan betale sig at rive ned og bygge nyt, netop fordi man sparer på vedligeholdses- og energiudgifterne.

For mange er en sådan proces uoverskuelig – men ved at vælge HusCompagniet tager vi jer i hånden fra dag 1 og hele familien kan sove trygt om natten igennem hele byggeforløbet.

Følg Christina og Jespers boligdrømme blive til virkelighed – måske kan i genkende deres tanker.

 

Del 1: Januar 2013 – Christina og Jespers byggetanker

Jesper, Christina og deres to børn elsker placeringen af deres nuværende hjem, men pladsen er for trang og huset ikke særlig energivenligt.
Hør deres tanker og følg familiens møde med banken og senere HusCompagniet.


Del 2: Farvel til det gamle hjem – og en ny epoke kan begynde

En følelsesmæssig dag er kommet for familien Byskov. Deres gamle hjem skal rives ned i løbet af de næste to dage. Hør nedbrydningsentreprenøren, Kingo fortælle om den stigende tendens blandt danskerne til at rive det gamle hus ned og bygge et nyt. Følg familiens møde med HusCompagniets tekniske tegner og se stregerne blive til på deres nye drømmehjem.Del 3: April 2013 – Omridset af familiens nye hjem bliver en realitet

Nu er det slut med snak og planlægning, nu er det første spadestik taget til Christina og Jespers nye hus. Følg familiens første af mange møder med deres personlige byggeleder. Hør den eksterne og uvildige byggesagkyndige fortælle om den energimæssige fordel ved at bygge nyt i stedet for blot at renovere på det gamle hus. Sidst men ikke mindst, oplev processen frem til rejsegildet.


Del 4: Maj 2013 – Fra showroom til virkelighed

Følg husets fremskridt og oplev familiens materialevalg i showroomet komme til udtryk i deres nye hus. HusCompagniets byggeleder fortæller om de resterende faser af byggeriet. Hør den eksterne energirådgiver fortælle om energibesparelsen ved at bygge nyt, specielt nu hvor det er blevet billigere at rive det gamle hus ned.

Del 5: September 2013 – Det nye hus står færdigt

Tiden er kommet, hvor livet i et lejet sommerhus er slut og familiens nye hjem er indflytningsklar. Christina og Jespers piger glæder sig til at flytte hjem igen og opleve deres nye værelser. Hør HusCompagniets byggerådgiver fortælle om erfaringerne ved at rive ned og bygge nyt.