HusCompagniet

Et hus med dig i centrum og plads til livet

Danskerne har været vilde med parcelhuse, lige siden de for alvor blev populære i tresserne – og det er der god grund til: I et parcelhus er der nemlig plads til livet. I et parcelhus fra HusCompagniet får du desuden også rigeligt med plads til hele familien. Her kan du læse mere om, hvorfor vi anbefaler nybyggede parcelhuse.

Et parcelhus med plads til individualitet

Det bedste ved vores parcelhuse er, at du selv bestemmer, hvordan dit drømmehjem skal se ud. Det er en af de mange fordele ved at bygge nyt. Når du kommer til os, starter vi med at finde grundformen på dit hus. Vi har mange forskellige typehuse at vælge imellem, og der er selvfølgelig altid plads til ændringer. Det er vores filosofi, at dit hus skal tilpasses til dig – ikke omvendt. Gennem hele forløbet har du den samme byggerådgiver tilknyttet, som hjælper med at finde ud af, hvad du har af ønsker til dit kommende hjem. Vi forventer ikke, at du er helt afklaret, men ser det som vores opgave at stille de rigtige spørgsmål, så du bliver det. Vi har 40 års erfaring i at bygge parcelhuse, så hos os er du i sikre hænder.

Mere tid til det, der betyder noget

En anden fordel ved at bygge et nyt parcelhus med os er, at du slipper udgifter til vedligeholdelse. Her er ikke noget gammelt træværk, der råber på træbeskyttelse, eller gulvbrædder, der knirker. Et parcelhus fra HusCompagniet er stort set vedligeholdelsesfrit. Det betyder færre sure pligter og mere tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig.

I vores parcelhuse er der ingen mørke vinkelstuer og pistolgange. Vi sørger for, at lyset strømmer ind i dit liv, selv i de mørke vintermåneder, uden at du føler, at du bor i et glashus. Vores løsninger er robuste, diskrete og gennemtænkte, så du får mest muligt lys uden at skulle gå på kompromis med den hyggelige, velkendte parcelhusfølelse.

Lave driftsomkostninger og lav vedligeholdelse

Driftsomkostningerne i et nybygget parcelhus er noget lavere end i et tilsvarende ældre hus. Kvalitetsmaterialer og tidssvarende løsninger indenfor opvarmning, isolering og luftgenindvinding sikrer, at du kan holde et behageligt indeklima året rundt uden at skulle bekymre dig om omkostningerne.Som med alle typehuse fra HusCompagniet skal du ikke gøre noget efter, du har fundet ud af, hvordan dit drømmehjem skal se ud. Vi indhenter alle tilladelser, klarer alle forberedelser og bygger dit drømmehjem til aftalt tid. Desuden skal du ikke betale den fastlagte pris, før byggeriet er færdigt. Vi bygger ikke bare parcelhuse – vi bygger hjem.