HusCompagniet

I HusCompagniet vil vi gerne sikre, at de huse, vi bygger for vores kunder, er fremtidssikrede. Derfor har vi indgået et samarbejde med energiselskabet OK om at tilbyde alle vores kunder, der har indgået kontrakt fra 1/9 2023, en gratis ladeboks til elbil.

I behøver ikke at aktivere ladeboksen med det samme, men I kan tilvælge løsningen som en fremtidssikring. Hvis I ønsker at undvære ladeboksen, siger I blot det til jeres byggerådgiver. Der er tale om et tilbud. 

Et større samarbejde 

Vores samarbejde med OK indbefatter ikke alene ladebokse, men også byggestrøm - og for at gøre det nemt for jer, kan elaftalen fortsætte, når I flytter ind. OK og HusCompagniet sikrer selvfølgelig, at der bliver afregnet for byggestrømmen, inden I overtager huset. I jeres nye elaftale kan I vælge mellem grøn og konventionel el. 

Læs mere den komplette ladeløsning med masser af fordele og muligheden for at oprette en elaftale med OK via brochuren nedenfor. 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.