HusCompagniet

Vi tilbyder lige nu tre energipakker, der giver dig ekstra stor rabat på både solceller med batteri, jord- og luftvarmepumpe og forberedelse til ladestander til elbil. Det fremtidssikrer dig og dit hus mod skiftende energipriser, og du kan tage bedre hensyn til miljøet. Et solcelleanlæg med intelligent batteri giver mulighed for at lagre strøm til senere brug og automatisk købe strøm når den er billigst – helt uden at skulle tænke på det.

 

Solceller

Med et batteridrevet solcelleanlæg sparer du penge på dit årlige strømforbrug, og du er også godt forberedt til videresalg af din bolig, fordi husets gensalgsværdi typisk vil være højere. Lige nu arbejdes der i EU på at gøre solceller til et lovkrav i nybyggede enfamiliehuse allerede fra 2029.

Et solcelleanlæg med intelligent batteri giver mulighed for at lagre strøm til senere brug og automatisk købe strøm når den er billigst – helt uden at skulle tænke på det. Samtidig kan du sælge din overskudsstrøm - uden, at det kræver noget af dig som husejer. Systemet klarer det hele. 

Finn Sandholm fra MyEnergi, som er solcelleleverandør, har følgende råd til køb af solcelleanlæg

”10 paneler, som er cirka 4 kWh, passer til langt de fleste almindelige parcelhuse, hvis man også har et batterianlæg. Generelt anbefaler jeg alle, som investerer i et solcelleanlæg også at investere i et solcellebatteri. På den måde kan man opbevare overskudsproduktion fra dagen til brug om natten, og ligeledes er der mulighed for at købe strøm om natten, hvor den er billigst. De batterier, HusCompagniet tilbyder er intelligente. Det betyder, at batteriet har indbygget software, der kan udregne forventet forbrug af strøm i husstanden. I vintermånederne, hvor man producerer mindre strøm, kan batteriet købe den strøm, der mangler, om natten, hvor transitionsafgiften er lav, og hvor strømmen typisk også er billigere. Det giver samlet set en stor besparelse på elregningen og et større rådighedsbeløb i husstanden.” 

Læs også: Prøv vores energiberegner og se, hvor mange penge du kan spare i et nybygget hus fra HusCompagniet 

Varmepumper

Med et jordvarmeanlæg eller en luft til vand varmepumpe kan du dække dit varmeforbrug. Når du kombinerer en varmepumpe med et solcelleanlæg, vil den strøm, varmepumperne bruger, blive dækket af den strøm, solcelleanlægget producerer, og dermed går dine udgifter til drift i nul. 

Ulrich Chrone og hans kone har bygget et lavenergihus med batteridrevet solcelleanlæg og luft til vand-varmepumpe. På den måde er deres udgifter i helt bund, og de kan selv producere den strøm, de bruger. 

“Jeg er overbevist om, at de prisudsving, der er på el, vil fortsætte i mange år. Men det kan man reducere markant ved hjælp af energivenlige løsninger. Vi har kun mærket det ganske moderat med en total stigning på 4.500 kr. for hele 2022, og vi har stadig kunnet dække vores forbrug ved hjælp af solcellerne,” udtaler Ulrich. 

Læs hele interviewet med Ulrich her

 

* Kampagnen løber frem til 30.06.2023 og gælder kun ved indgåelse af ubetinget kontrakt på byggeri i Danmark. Priserne kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.