HusCompagniet

Selvom prisen er lav, får I stadig lækre detaljer som f.eks. centralstøvsuger, gulvvarme i hele huset, Aura+ lavenergi vinduer og meget mere. Derudover får I selvfølgelig også fordelene ved at bygge med HusCompagniet herunder en snorlige byggeproces, og I betaler først for huset ved indflytning.

Download vores flyer for at se modeller, priser, og meget mere. Eller kontakt os for at høre nærmere.

Byg nyt – det betaler sig

Når I bygger et nyt hus med os, får I et hus bygget af materialer, der sikrer fremtidens energiforbrug og hensynet til miljøet i netop det omfang, I ønsker. Samtidig er der store besparelser at hente, og i mange år fremover er vedligehold af huset minimalt, husforsikringen er billigere, og, ikke uvæsentligt, er gensalgsprisen større.

Med HusCompagniet får I

  • Mere end 40 års erfaring med husbyggeri
  • Vi har bygget mere end 17.000 huse i alt
  • Lokalkendt husbygger med kontorer i Danmark, Sverige og Tyskland
  • Kåret til Årets Husbygger fem år i træk
  • Økonomisk styrke – vi er her også i morgen

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.

Betingelser: Tilbuddet løber frem til 30.06.2019 og gælder kun ubetingede kontrakter på byggeri. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Tilbuddet kan ikke bruges ved byggeri på grunde købt eller formidlet af HusCompagniet.