HusCompagniet

Pr. 1. januar 2022 bygger vi fx ikke længere huse med gasvarme. Til gengæld tilbyder vi som noget nyt særlige energipakker, når du skal bygge dit drømmehus. 

Pakkerne indeholder alt fra solcellepaneler til ladestandere til elbiler, som gør, at du kan bo mere bæredygtigt. Det er sådan, vi sikrer, at du kommer trygt i hus. Både i dag og for fremtiden.

Lige nu kan du bygge et fremtidssikret hus med en af vores fire nye energipakker. Hent flyeren nedenfor og læs mere om, hvordan du skåner både kloden og din pengepung.

* Kampagnen løber frem til 30.06.2022 og gælder kun ved indgåelse af ubetinget kontrakt på byggeri i Danmark. Priserne kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.