HusCompagniet

Kundemøder

Vi afholder kundemøder, hvor der kun deltager et kundepar og en byggerådgiver. Vi garanterer, at hygiejnen er i top hos os – der sprittes af – og vi giver ikke håndtryk.

Vi tegner stadig salgsskitser af jeres drømmehus, da vi har lavet en ansvarlig bemanding af vores tegnestuer primært med hjemmearbejdspladser.

Vores udstillingshuse
Vores udstillingsbyer og udstillingshuse holder åbent som normalt, men der kan forekomme ventetid da der maks. må være 10 personer i hvert hus.
Visir/mundbind er påkrævet i vores udstillingshuse.

Se oversigt over udstillingsbyerne her 

Hvis du sidder hjemme og gerne vil vide mere uden at møde os fysisk, så er vi klar på et møde via skype, telefon eller facetime.

Find din nærmeste afdeling her.

Kort sagt – går du i byggetanker, så er vi parate til at hjælpe jer på vej på en ansvarlig måde.

 
Vores byggerier af kommende hjem
Vi holder gang i byggeriet af jeres kommende hjem – dog under mere skærpede rammer. Vi vil derfor rigtig gerne anmode jer om at respektere, at byggeriet af jeres kommende hjem pt. er håndværkernes arbejdsplads –så af hensyn til deres sundhed, vil vi henstille til, at I respekterer dette ved kun at besøge byggeriet, når der ikke er håndværkere på pladsen. Vi har stor forståelse for, at I gerne vil følge med, men vi vil også rigtig gerne passe på vores håndværkere, så de fortsat har mulighed for at bygge jeres kommende hjem.

Herudover har vi gjort følgende tiltag på jeres byggeplads:

  • Vi har kun én håndværkergruppe på pladsen af gangen, og mindsker dage, hvor der er flere håndværkergrupper på pladsen samtidigt.
  • Vi har bedt vores håndværkere om at holde ekstra afstand til hinanden på byggepladsen og ellers bruge deres sunde fornuft.
  • Håndværkerne deler sig op, når der holdes frokostpauser.
  • Håndværkerne melder til byggeriets byggeleder, hvis de føler sig utrygge for så at sikre, om der kan gøres yderligere tiltag.
  • Der er også derfor vi henstiller til at I venter med at besøge jeres kommende hjem efter normal arbejdstid dvs. kl 16
  • Skal I have eksternt tilsyn på pladsen af jeres kommende hjem, er det vigtigt, at det afstemmes med jeres byggeleder.

Skulle der ske noget i forbindelse med hele Corona situationen, der har indvirkning på jeres byggeri, bliver I informeret herom.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.