HusCompagniet

Et byggefirma med speciale i individuelle huse

Vi er et byggefirma, der har specialiseret sig i individuelle huse. Det betyder, at du selvfølgelig får masser af muligheder, når du vælger et hus fra HusCompagniet. Frem for alt får du en økonomisk tryghed, der giver dig flere valg. Udover at vi hjælper dig til at træffe de rigtige og personlige valg, giver vi dig også råd til det. HusCompagniet er ikke blot et byggefirma med nogle af de bedste håndværkere – vores rådgivere er også håndplukkede og de bedste indenfor deres felt.

Hos HusCompagniet får du ikke en regning, før du får nøglen til dit færdige hjem i hånden. Det betyder, at du kan spare penge på renteudgifter til boliglån, mens byggeriet er i gang – penge du kan bruge til noget meget sjovere sammen med din familie.

Byg hus med en sikker fremtid

Med et hus fra HusCompagniet kan du sove roligt om natten, mens byggeriet er i gang. I HusCompagniet er det altafgørende, at tidsplan og budget bliver overholdt. Tryghed er nemlig også et spørgsmål om, at vi overholder dine planer.

Du får fra starten en personlig byggerådgiver, der har til formål at sikre en for dig overskuelig byggeproces. Han sikrer også at alt forløber planmæssigt med dit byggeri og sørger undervejs for de tilladelser, der skal til. Vi står som byggefirma solidt økonomisk – nu og i fremtiden. Derfor skal du vælge HusCompagniet som byggefirma.

Kom til os og kom trygt i hus.