HusCompagniet

Og flere af de muligheder er klimavenlige. 

Hos HusCompagniet mener vi, at fremtiden er bæredygtig. 

Vi ønsker, at klimavenlige energiløsninger og materialer er en lige så naturlig overvejelse som designet af dit nye køkken. Derfor er det vores fornemmeste opgave at gøre dig klogere på, hvilke bæredygtige løsninger der er de rette for dig – og hvorfor.

Solceller. Jordvarme. Varmepumpe. Fjernvarme. Valget er dit. Vi rådgiver dig på vejen. Grønne fremtidsdrømme er individuelle. Derfor står vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. 

 

Sammen om bæredygtige valg

De bæredygtige valg slutter ikke hos dig. Hver dag tager vi valg på kontoret og byggepladsen, som leder os tættere på fremtiden: Vi bruger materialer lavet af genanvendte råvarer, afprøver løsninger indenfor cirkulær økonomi og skubber leverandører og samarbejdspartnere i en mere bæredygtig retning. Vi arbejder på at nedbringe CO2-udledningen gennem hele husets livscyklus – fra materialeproduktion til din hverdag i hjemmet.

Huse fra HusCompagniet skal være både klimamæssigt, socialt og økonomisk bæredygtige. Vi bygger fremtidens huse, som kort sagt er gode at bo i og holder dine omkostninger nede.

Vi er ikke i mål endnu – men det kommer vi. For den næste generation ser anderledes på verden.

Så det gør vi også.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.