HusCompagniet
Funkis

Arkitekttegnede huse til alle

Alle vores huse er tegnet af dygtige og erfarne teknikere med øje for selv de mindste detaljer. Designet er på én gang moderne og klassisk, og spænder bredt for at imødekomme alle tænkelige præferencer og behov.

Et arkitekttegnet hus er et hus, hvor der er lagt tanke og erfaring bag udførsel. Det kan du mærke, både når du træder ind i huset, og når du betragter det udefra. Arkitekttegnede huse kendetegner sig ikke bare ved et smukt ydre, men mindst lige så meget det funktionelle design indendørs. Alle rummene er strategisk placeret, så du f.eks. ikke skal gå fra den ene ende af huset til den anden for at komme ud på badeværelset. At husene er arkitekttegnede betyder også, at der er tænkt over lysindfaldet, så du får et lyst og åbent hus.

Vi leverer huse i mange forskellige størrelser, så er du på udkig efter en arkitekttegnet villa kan vi også hjælpe.

 

Tegn dit eget hus – bliv husdesigner

Som det fremgår af plantegningerne er der et væld af muligheder for at tegne og designe dit eget hus i tæt samarbejde med din byggerådgiver.

Plantegningerne af det arkitekttegnede hus kan fungere som kilde til inspiration, så du og din byggerådgiver nemt kan konceptualisere boligdrømmen ud fra jeres hustegninger. F.eks. kan du med udgangspunktet i plantegningen for et vinkelhus vælge om dit nye hus skal have carport i træ eller måske mursten? Eller om dit hus skal have fladt tag?

Et arkitekttegnet hus fra HusCompagniet er kun begyndelsen på historien – du skriver resten.


Bliv inspireret!

Få mere viden og inspiration, klik for at se flere forskellige huse med idéer til eksteriør, interiør, indretning m.m.