HusCompagniet

Praktiske og kreative vægge

Vi anbefaler i de fleste tilfælde malet filt og glasvæv på jeres vægge, og foretrækker I flotte effekter med farver og mønstrede tapeter, stenvægge eller noget helt andet, er vi klar med konkrete eksempler og løsningsforslag. Flere og flere vælger spændende alternativer til de klassiske hvide vægge med f.eks. hele malede rum i klassiske, elegante farver, der rammer rummet flot ind.

 

I vores galleri finder I eksempler på

  • naturstenvægge
  • facadestenvægge
  • malede vægge
  • trævægge
  • halve vægge og vægge med åbning eller biopejs
  • glasvægge

Se vores galleri

 

Lofter

Først og fremmest skal I vælge, om I ønsker skrå lofter og hvor høje lofter, I drømmer om. Skrålofter anvendes ofte til at lukke ekstra lys ind i huset, og til at sikre en oplevelse af rummelighed. Høje lofter er generelt attraktivt, og derfor arbejder vi også med god lofthøjde som standard. 

 

Den nordiske stil med enkle rum, store glaspartier og højt til loftet er en del af manges drøm. Og netop denne indretning kan give udfordringer i forhold til lyd. Derfor opfordrer vi altid til at tage stilling til, om I vil have gavn af lydlofter, som er fælles betegnelse for forskellige løsninger til sikring af akustikken. I vores galleri finder I både eksempler på lofter med Troldtekt og med de arkitektoniske akustikfelter.

 

Flotte og praktiske gulve

I alle vores huse er der altid gulvvarme. Det giver komfort og godt indeklima både ved klinker og trægulve. Når I vælger materialer til husets indvendige del, er det også en god idé lige at ofre nogle ekstra tanker på de valgmuligheder, som ikke lige kan ændres igen.  

 

For gulvene er de mest populære muligheder træ og klinker, men der findes også gode, billigere løsninger som laminat og linoleum eller spændende alternative løsninger som beton og epoxy. Mange vælger klinker i de rum, hvor slid og snavs er mest udbredt. Det gælder især entre, bryggers, badeværelser og køkken eller køkken/alrum. Klinkerne kombineres flot med ægte eller imiteret træ i husets værelser og stue.

 

I vores galleri finder I mange eksempler på gulve i alle materialer og kvaliteter. 

 

Showroom

Besøg vores showrooms i hele landet. Her kan I fx se og mærke på forskellige løsninger til gulv  – herunder træ, klinker og linoleum.

 

 

Relaterede artikler