HusCompagniet

Tag

Tagets form og materialer er afgørende for husets samlede arkitektur. Skal det være stort eller minimalistisk, sort eller rødt? Skal det have udhæng, zinkbeklædning eller noget andet? Få hjælp, mere viden og inspiration hos vores rådgivere.

 

Overdækket terrasse

Drømmer I om en overdækket terrasse, hvor I kan nyde sommeraftenen på trods af lidt støvregn, er drømmen nem at opfylde, når I bygger nyt hus. Prioritér de langtidsholdbare og integrerede løsninger, for det er både bedre og billigere at opfylde drømmen om den overdækkede terrasse sammen med huset frem for senere. 

 

Vinduer og døre

Husets vinduer og døre er også vigtige for arkitekturen. Typisk anvendes fx sprossede vinduer og døre til palæ- og murermesterhuse, men i stigende grad i det klassiske parcelhus. I kan altid vælge mellem vinduer/døre i mange størrelser, farver og kvaliteter.  Og værd at bemærke er bl.a., at vi tilbyder mange vinduesdesigns i vedligeholdelsesfrie materialer, så I slipper for at male eller oliebehandle husets vinduer år efter år. 

 

Tag et kig i vores galleri, og se de mange muligheder og forskellige løsninger.

 

Lys 

Når vi indtænker udelys som en del af den samlede løsning, slipper I for grimme ledninger og besværlige installationer senere. Under byggeriet skjuler vi nemlig alle installationer i facaden og taget. 

 

De mest populære løsninger, når det gælder udelys er facadelys, indbyggede spots i udhæng, lys ved/i carport eller garage og spots i taget ved en overdækket terrasse.

 

Belægning

Terrassebelægning og flisebelagte gangstier ved huset binder hus og have sammen. Fortsæt stilen ud i haven med en romantisk terrasse af natursten eller herregårdssten, eller begynd den minimalistiske oplevelse i indkørslen med 90x90 cm betonsten.

 

Når terrasser og belægninger planlægges sammen med huset, sikrer I bedst muligt, at haven bliver det uderum, I drømmer om.

 

 

Find inspiration

I HusCompagniets katalog kan I finde inspiration til jeres stil – både til de udvendige og indvendige detaljer. Bestil kataloget i dag.

Relaterede artikler