HusCompagniet
Drømmer

Overdækket område

En overdækket terrasse er nem at indtænke i husets design og giver familien mange ekstra udetimer. Men der er også andre muligheder for gode overdækninger fx ved indgangspartiet eller i en anderledes integrering af carporten.

 

Hjørneterrassen giver mest læ

Når I har huset i ryggen på to af terrassens sider får I mere læ. Med et hus i vinkelform opnås nemt muligheden for en stor hjørneterrasse, hvor sol og læ kan nydes hele dagen. Men vælger I H-huset får I mulighed for at have læ fra hele tre sider på én gang.

 

Find inspiration til husets form under plantegninger og galleri

 

Luk lyset ind

Vinduer og døre lukker haven ind i stuerne og ophæver grænsen mellem ude og inde. Nogle ønsker havedør i hvert et rum, mens andre ønsker at centrere opholdet omkring den store terrasse i midten. De fleste er dog enige om at store glaspartier skaber lys og rum i huset. Og med indbygget solfilter i vinduesglasset får familien alle lysets fordele uden at blive generet af stærk sol. 

 

Indkørsel og plads til bilen

Huset skal byde velkommen hjem, og velkommen til husets gæster. Derfor vægter vores arkitekter altid en velfungerende indkørsel og et indbydende indgangsparti. Når det så er sagt er der masser af muligheder for at indrette indkørsel og parkeringsplads efter lige netop jeres behov.

 

Lad jer inspirere af flot integrerede carporte og garager i galleriet.

 

Vi tænker på jeres have

  • Vi gennemgår altid lokalplanen for det område, jeres hus skal bygges i.
  • I mange udstykninger er der en gældende lokalplan med rammer for byggelinjer og bestemmelser om materialer m.v.
  • På baggrund af gældende regler, eller en landmåling, kan vi oplyse jer om muligheder og eventuelle begrænsninger for placeringen af huset på grunden.
  • Med udgangspunkt i adgangsforhold, lys, sol og vind samt evt. højdegrænse, servitutter o.lign. anbefaler vi husets bedste placering.
  • Når jeres hus er på tegnebrættet, planlægger vi altid ud fra familiens ønsker til terrasser og overdækkede områder.
  • Hvis I bygger på en grund med en eksisterende have hjælper vi jer med at tage hensyn til store, gamle træers placering.
 

Relaterede artikler