HusCompagniet

Her finder I nogle gode tips til indretningen. Se de forskellige muligheder og vurder hvad betyder mest for jeres familie – nu og i fremtiden. Se vores plantegninger

 

Store, lyse fællesrum til en hverdag med fællesskab og familieaktiviteter

Denne indretning er den helt rigtige til den socialt anlagte familie. Fokus ligger på de store fællesrum på langs med huset – mod haven. Her er indrettet et rummeligt multirum med udgang til haven, der fx kan fungere som hele familiens arbejdsværelse. Herfra er adgang til stort køkken/alrum med flere havedøre og masser af lys. Fra køkken/alrum er der åben adgang til stuen, hvor en halvmur sørger for en flot visuel adskillelse af de to rum.

 

Indretningen giver god plads til store familiemiddage og mange gæster, og her har vi også valgt, at adgang til huset via entréen går direkte til fællesrummene.

 • Flere fællesrum med forskellige formål
 • Åben indretning
 • Direkte adgang til fællesrum
 • Multirum med masser af muligheder

 

Del huset op i afdelinger og få plads til afslapning og luksus i hverdagen

Indretning i H-form giver store fordele for familien med større børn. Her kan børn og voksne nemlig få hver sin afdeling i hver sin ende af huset. Husets to afdelinger bindes sammen af et stort køkken/alrum. Her kan familien mødes om måltider, hygge og nemt få adgang til havens terrasser og læhjørner.

 

Flere og flere vælger at separere voksen- og børneafdelingerne, så børnene kan få plads til at rode lidt og mulighed for at spille musik og se tv. Voksenafdelingens fordele er til gengæld, at mor og far får ro til at trække sig tilbage i en indretning med soveværelse, walk in closet og stort badeværelse i forbindelse.

 • Separat forældre- og børneafdeling
 • Praktisk placering af bryggers og opbevaringsmuligheder i børneafdelingen
 • Forældreafdeling med walk in closet
 • Kontor i forældreafdeling, der kan fungere som værelse til mindre børn
 • Ekstra stort forældrebadeværelse

 

Vælg forskudt indretning for mere lys, flere udgange og mere fokus på terrassen

Overvej hvor og hvordan I ønsker at prioritere husets m2. Er det vigtigt for jer med store værelser, eller vil I hellere bruge lidt ekstra plads på fællesrummene?

 

Hvis I prioriterer fællesrum og åbenhed over alt andet, er denne type indretning måske den rigtige for jer. Her er vægten lagt på muligheden for to attraktive terrasser – en på hver side af huset – og på at få mest mulig lys og luft i de centrale fællesrum. Den store forskudte sektion midt i huset indeholder stort køkken/alrum med forskudt og åben overgang til stue, hvori der også er indrettet et åbent kontorhjørne.

 

Denne indretning indbyder til, at familiens medlemmer kommer ud af værelserne og ind i fællesområderne til samvær om madlavning, måltider, tv, computer og udeliv.

 • To hjørneterrasser
 • Forskudt, sammenhængende fællesrum
 • Kontor integreret i stue med halvmur
 • Lysindfald fra alle verdenshjørner i fællesrum

Få flest kvm for pengene med den helt enkle indretning, der udnytter plads og økonomi optimalt

Vil I have plads til det hele og samtidig sikre en god økonomi, kan I vælge en enkel form og indretning som her. Huset indeholder tre rummelige børneværelser, carport med redskabsrum, forældreafdeling med walk in closet og et stort køkken/alrum. Til gengæld er der sparet på m2 i bryggers, badeværelser og stue, og resultatet er en super velfungerende indretning til en god pris.

 

I indretningen er der også penge at spare på materialevalg til især køkken, bad og gulve, ligesom færre have-døre og store vinduespartier i alle rum reducerer prisen. Så hvis I ønsker flest mulige værelser og m2 for pengene er dette en indretning for jer.

 • Økonomisk løsning
 • Carport med redskabsrum
 • Stort køkken/alrum og mindre stue
 • Praktisk fordelingsgangen, der optimerer på m2

 

Tip!

Om I ønsker store eller små værelser, badeværelser og så videre er helt op til jer, men der findes nogle tommelfingeregler for minimumsstørrelser, som man med fordel kan skele til. Fx anbefales det, at stuen ikke er mindre end 22-23 m2, og at et børneværelse bør være minimum 10-12 m2. I kan begynde med at lade jer inspirere af hvad andre har gjort. Se eksempler på forskellige indretninger og plantegninger her på siden.

Relaterede artikler