HusCompagniet

1. Det første møde

Til vores første møde diskuterer vi jeres drømme, forventninger, behov og økonomiske rammer. Uanset, om I allerede på det tidspunkt har mange eller få idéer, er vi her for at bidrage med inspiration, eksempler og nyttige råd. Som Nordens største husbygger har HusCompagniet opbygget en kæmpe stor portefølje gennem årene, og vi derfor kan vise jer mange inspirerende og helt forskellige eksempler på flotte huse.

Husstørrelse og økonomi går ofte hånd i hånd, og husets arkitektur påvirker også prisen. Ikke desto mindre er mulighederne næsten uendelige, når det kommer til at designe jeres hus med det ønskede antal værelser, stil og indretning inden for jeres budget.

2. Tal mere jeres bank

Hvis I ikke allerede har talt med jeres bank på dette tidspunkt, så er det en god idé at gøre nu. Banken kn give jer et realistisk byggebudget at arbejde videre ud fra.

3. Udarbejdelse af tegninger

For nogen er processen med at få tegningerne for drømmehuset på plads kort og nem, mens det for andre tager det længere tid at nå frem til den mest optimale indretning. Der er ikke noget, der er rigtigt og forkert, og vores tegnestue arbejder med jeres tegninger, lige præcis så længe, der skal til, før I er tilfredse. Undervejs i denne proces anbefaler vi jer at besøge vores mange udstillingshuse, som gør det muligt at se og mærke de mange muligheder, vi arbejder med, i virkeligheden. Samtidig kan I gå på opdagelse i vores store bibliotek af plantegninger til inspiration, hvor I kan søge jer frem til en masse spændende eksempler på gode indretninger.                 

4. Materialevalg

Når husets arkitektur og planløsning er på plads, skal I vælge materialer, farver, inventar og detaljer som mursten, tagsten, tagrender, vinduer og døre. En sjov og kreativ proces, hvor vi stiller os til rådighed med masser af inspiration og vejledning. Igen er det en god idé at hente inspiration i vores udstillingshuse, ligesom vores showrooms også altid har de nyeste og mest populære materialer udstillet.

5. Godkendelse af tegninger

Når vores arkitekter og projekterende har færdiggjort alle tegninger, godkender I den endelige aftale. Herefter søger vi om byggetilladelse på jeres byggegrund, og så er vi er klar til det første spadestik, så snart tilladelsen er i hus.

6. Byggeprocessen

Byggeprocessen tager typisk 18-25 uger, og imens byggeriet står på, kan I nyde synet fra sidelinjen eller følge med hjemmefra via vores kundeplatform MitHus. Her uploader jeres byggeleder løbende billeder fra byggepladsen og holder jer opdateret om byggeriets fremdrift.

7. Foraflevering

14 dage før, I overtager jeres hus, er der foraflevering. Her gennemgår jeres byggeleder huset med jer og tager en status på alle de sidste ting, håndværkerne arbejder med for at gøre jeres huset færdigt til tiden.

8. Aflevering

Afleveringsdagen er en stor dag! Her får I nøglerne til jeres nye hus. Jeres byggeleder gennemgår hele huset med jer og sikrer, at alle eventuelle fejl og mangler bliver noteret til opfølgning senest otte uger efter aflevering.

9. 8-ugers gennemgang

Efter 8 uger kommer vores serviceteknikere forbi jeres hus for at sikre, at alle fejl og mangler, der eventuelt var ved aflevering, er blevet udbedret.

10. 1-års gennemgang

Efter et år kan I booke et besøg af vores serviceteknikere, som kommer forbi og tjekker at alt er, som det skal være. Her har I mulighed for at vise os eventuelle fejl og mangler, som I har opdaget efter overtagelse.

 

Relaterede artikler