HusCompagniet

Her kan I se de overordnede rammer for, hvordan vi skræddersyr jeres nye hus.

 

1. Skitsetegninger baseret på jeres behov og budget

Når vi mødes første gang, taler vi om jeres drømme, forventninger, reelle behov og en eventuel økonomisk ramme. Hvad enten I har gjort jer mange eller få tanker, hjælper vi jer med idéer, eksempler og gode råd.

 

2. Vælg størrelse, antal værelser og arkitektur

Størrelse og økonomi hænger ofte sammen. Og husets arkitektur har også betydning for prisen. Men når det er sagt, er der næsten ingen grænser for, hvordan vi kan tegne jeres hus med antal værelser, stil og indretning, der passer til jeres budget.

 

3. Tilpas tegninger og plan til jeres nøjagtige ønsker

Når de første skitser foreligger, bliver det nemmere at se mulighederne i det færdige hus. HusCompagniet er Nordens største husbygger. Fordi vi gennem årene har bygget flere huse end nogle andre byggefirmaer, kan vi vise jer masser af inspirerende eksempler.  

 

4. Godkendelse af tegninger og byggeplan

På tegningerne kan I stort set ændre, udbygge, flytte og tilpasse, som I vil. Vores byggerådgivere og arkitekter rådgiver jer om en række gode muligheder, men de endelige valg er jeres. Og først når I er helt tilfredse, påbegynder vi planlægningen af selve byggeriet.

 

5. Vælg materialer, farver og detaljer

Når I ved, hvordan husets arkitektur og indretning skal være, er det muligt at vælge materialer, farver m.m. på alle husets detaljer. Farven på mursten eller puds, tagsten, tagrender, vinduer, døre o.s.v. Og først når vi er enige om, hvordan det endelige hus skal se ud, godkender I det tegningssæt, håndværkerne skal bygge efter.

 

6. Klar til at begynde byggeriet

Når arkitekter og bygningskonstruktører har færdiggjort alle tegninger, godkender I den færdige aftale, og så er vi klar til det første spadestik. Mens vi bygger, er det bare om at nyde synet fra sidelinjen eller hjemme i sofaen via vores kundeplatform MitHus

 

 

Fra idé til færdig tegning

Vi hjælper jer til inspiration og med konkrete anbefalinger, inden I lægger jer fast på ønskerne til det færdige hus.

Start med at booke et uforpligtende møde med en byggerådgiver til en snak om jeres muligheder. I får bl.a. adgang til udstillingshuse i hele landet, 3D- og Virtual Reality-visninger, showroom med materialer, prøver og hundredevis af inspirerende eksempler og fotos, der matcher jeres behov, stil og økonomi.

 

 

Book et møde i vores lokale afdeling allerede i dag

 

Relaterede artikler