HusCompagniet

Gulvvarme

Centralstyret gulvvarme giver et godt indeklima uden de store temperatursvingninger. Samtidig optimerer denne varmeinstallation på energiforbruget – og dermed jeres varmeregning. Den gode nyhed er at alle HusCompagniets huse opføres med gulvvarme. Og det gælder uanset om I foretrækker trægulve, klinkegulve eller noget helt andet.

 

Ventilationssystem med varmegenvinding

Når I bygger hus, er der et lovkrav om, at der skal etableres et ventilationsanlæg med varmegenvinding. Dette betyder, at I reelt set ikke behøver at åbne vinduerne længere for at lufte ud. Det kan være rart at slippe for åbne vinduer når vejret er koldt udenfor. Men det giver jer også helt automatisk både en besparelse på varmeregningen og en bedre komfort i huset. Hovedparten af de anlæg HusCompagniet benytter er udstyret med en fugtmåler, som også sikrer en konstant og korrekt luftfugtighed, og dermed en yderligere optimering af husets indeklima.

 

Energivinduer

Når vi bygger, tager vi hensyn til, at vinduer og facader lukker varme ind og holder bedst muligt på den, så I kan spare på varmeregningen. HusCompagniet bygger med klasse A super lavenergivinduer, der på én gang holder på varmen og samtidig sikrer mod dug og rim på rudens inderside.

I kan vælge mellem et væld af vinduesdesign og -materialer, der matcher jeres foretrukne arkitektur.

 

Tag hensyn til miljøet

Slå to fluer med ét smæk når I bygger. Energioptimering og miljøhensyn går nemlig hånd i hånd. Her kan I se oplagte miljøtiltag

  • Varmekilde, fx jordvarmeanlæg eller luft til luft til vand varmepumpe     
  • Solcelleanlæg til at producere el til huset
  • Energimærkede hvidevarer

 

Tag en snak med os hvis I vil vide mere om miljørigtigt byggeri.