HusCompagniet

November 2022

Ultimo oktober lavede Den Europæiske Centralbank (ECB) en rentestigning, som markedet tolkede positivt. Og flere danske banker vurderer nu, at renterne er tæt på toppen. Det skrev Europa-Kommisionen i et sammendrag af finansielle analyser fra Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken og Børsen den 28. oktober 2022.

"Vi er tæt på toppen af de lange renter. I vores prognose har vi godt et halvt år, hvor de vil skvulpe omkring det niveau, vi har i dag, og når så vi kommer ind i efteråret 2023, begynder de lange renter at falde," udtaler Jan Strørup Nielsen, chefanalytiker i Nordea.

I Danske Bank deler de samme analyse:

"Vi regner med, at toppen for de lange renter er heromkring, så vi ligger altså omkring et toppunkt netop nu," udtaler chefstrateg i Danske Bank, Piet Haines Christiansen.

Læs artiklen her.

Hvorfor bygge med HusCompagniet?

I HusCompagniet har vi en solid, transparent økonomi, og som kunde betaler du først ved aflevering. Samtidig er prisen fast, selv hvis materialepriserne stiger undervejs. Vi kalder det TrygPris – og det kan du læse mere om her.

I et udfordrende boligmarked er det vigtigt at huske, at en investering i et nybygget hjem er langsigtet. Et nyt hus med energimærke A har en større gensalgsværdi end et hus med et lavere energimærke, og der er store økonomiske besparelser at hente ved et energivenligt og vedligeholdelsesfrit hus. Prøv vores energiberegner og se, hvor stor en besparelse, I kan opnå, her.

Hvis et nybygget, energivenligt og vedligeholdelsesfrit hus står på ønskesedlen for 2023, kan I med fordel booke et møde med vores dygtige team af byggerådgivere. Sammen tegner vi jeres drømmebolig og hjælper jer med at få boligdrøm og budget til at gå hånd i hånd.