HusCompagniet

Spørg i banken

Få jeres bankrådgiver til at lave et budget til jer, inden I taler med et byggefirma. Ved samme lejlighed kan han eller hun rådgive jer om, hvordan I skal finansiere huset, når det er bygget – og eventuelt i byggefasen. I banken får I typisk beregnet et maksimum-beløb som I kan handle hus for. Og hvis I bygger nyt, i stedet for at købe et gammelt hus, vil det beløb typisk være lidt større.

 

Spørg hos byggefirmaet

I kan også begynde hos et byggefirma. Få os til at lave et husbudget til jer, og få så efterfølgende det godkendt i banken. Indhent gerne tilbud fra flere forskellige byggefirmaer, så I har noget at sammenligne med. Og bed byggefirmaerne om at inkludere alle omkostninger i budgettet, så der ikke kommer grimme overraskelser senere i forløbet.

 

Hus og grund i ét

Vi tilbyder jer hus og grund i én aftale på en lang række udstykninger i hele landet. Det betyder at I ved nøjagtigt hvad jeres samlede pris er – lige fra starten, og alt inklusive. Det betyder også at I får sikkerhed for at byggegrunden er byggeklar og på alle måder velfungerende samt at huset kan tilpasses grunden uden yderligere omkostninger.

 

Hvornår skal betalingen klares?

Nogle byggefirmaer kræver ratebetaling undervejs i byggeriet. Det kan betyde, at I bliver nødt til at optage et byggelån i banken. Her skal I være opmærksomme på, om byggeriet er indeksreguleret i byggeperioden. Hvis I vil slippe for at optage byggelån, skal I gå efter et byggefirma, der først skal have betaling, når I flytter ind i det nye hus. Så løber I ingen økonomisk risiko under byggeriet og I sparer renteudgifterne. Det vil give jer tryghed, mens byggeriet står på.

 

“Den pris vi aftalte holdt hele vejen. Uden overraskelser"

Ann-Lie og Kent Glinvad, Aalborg SV

Relaterede artikler