HusCompagniet

Spørg i banken

Få jeres bankrådgiver til at lave et budget til jer, inden I taler med et byggefirma. Ved samme lejlighed kan han eller hun rådgive jer om, hvordan I skal finansiere huset, når det er bygget – og eventuelt i byggefasen. I banken får I typisk beregnet et maksimum-beløb som I kan handle hus for. Og hvis I bygger nyt, i stedet for at købe et gammelt hus, vil det beløb typisk være lidt større.

 

Spørg hos byggefirmaet

I kan også begynde hos et byggefirma. Få os til at lave et husbudget til jer, og få så efterfølgende det godkendt i banken. Indhent gerne tilbud fra flere forskellige byggefirmaer, så I har noget at sammenligne med. Og bed byggefirmaerne om at inkludere alle omkostninger i budgettet, så der ikke kommer grimme overraskelser senere i forløbet.

 

Hus og grund i ét

Vi tilbyder jer hus og grund i én aftale på en lang række udstykninger i hele landet. Det betyder at I ved nøjagtigt hvad jeres samlede pris er – lige fra starten, og alt inklusive. Det betyder også, at I får sikkerhed for, at byggegrunden er byggeklar og på alle måder velfungerende, samt at huset kan tilpasses grunden uden yderligere omkostninger.

 

 

“Den pris vi aftalte holdt hele vejen. Uden overraskelser"

Ann-Lie og Kent Glinvad, Aalborg SV

Relaterede artikler