HusCompagniet

Rejsen mod jeres nye hjem

1. Drømmen om et nyt hjem

Der kan nogle gange være lang vej fra drøm til virkelighed – men ikke med HusCompagniet. Selvom I måske har en klar idé om, hvordan drømmehuset skal se ud, så lad jer alligevel inspirere af de mange tidligere hjem. Husk, vi kan tilpasse jeres nye hus præcis til jeres behov.

 • Se husene for jer – Vores huse 
 • Dyk ned i detaljerne i vores galleri - Galleri 
 • Oplev husene i virkeligheden. Besøg vores udstillingshuse - Udstillingshuse 
 • Bladr jer igennem mulighederne i vores katalog - Bestil katalog 

2. Overvej, hvor I gerne vil flytte hen

En af de vigtigste beslutninger er selvfølgelig, hvor I skal bo. Hvis I ikke allerede har købt en byggegrund, så begyndt at gå på jagt efter den.

3. Book et møde med en byggerådgiver

Bliv klogere på processen, og hvad I kan forvente, ved at booke et møde med en af vores dygtige byggerådgivere. I får en fast rådgiver tilknyttet fra start til slut på husbyggeriet. Her gennemgås mulighederne indenfor arkitektur og indretning – altid med fokus på at opfylde jeres behov og ønsker til et nyt hus.

4. Snak med jeres bank

Lad jeres bankrådgiver hjælpe jer med at fastlægge et realistisk byggebudget. Husk, hvis man vælger at bygge nyt, så kan man typisk låne mere, end hvis man køber brugt.

5. Husets overordnede rammer fastlægges

Nu skal I vælge husets rammer. Hvor mange værelser har familien brug for? Hvordan skal husets ydre formes? Skal der være et centralt køkken-alrum, som binder huset sammen, eller er det vigtigere for jer med en ekstra etage, så sovepladser er adskilt fra opholdsrum? En ting er sikkert – i samarbejde med vores rådgiver kan I få lige præcis det, som I allerhelst vil have. Se vores plantegninger som inspiration. I kan altid ændre størrelse, antal værelser, flyt vægge, ændre hvad I vil. Sammen kan vi bygge jeres unikke hus.

6. Vælg selv materialer

Nu er det, at det sjove begynder. For I kan sammensætte jeres hus præcis, som I ønsker. Ned til mindste detalje! Skal døre og vinduer sidde anderledes? Vil I have et mere eksklusivt gulv? Hvilket type tag skal på huset? Vores byggerådgiver vil vejlede jer om de bedste løsninger til jeres behov.

 • I har muligheden for at se og mærke på nogle af produkterne ved mødet med byggerådgiveren
 • Og ellers vil vi råde jer til at besøge vores udstillingshuse, som ligger over hele landet. Find dem her: Udstillingshuse

7. Kontrakten underskrives

Når alle detaljer er på plads, så skrives kontrakten under. Her får I også den forventede indflytningsmåned.  

8. Jeres nye hjem bygges

Det tager typisk 5-6 måneder at bygge et HusCompagniet-hus. Det er en spændende proces at følge fra sidelinjen - og det kan I gøre via vores kundeplatform MitHus, hvor jeres byggeleder løbende vil uploade relevante dokumenter samt billeder fra byggepladsen. Vi sørger for alle aftaler, alt det praktiske arbejde og desuden sikrer vi os, at tidsplanen overholdes. Det betyder, at I bare kan nyde at se, hvordan jeres drøm bliver til virkelighed lidt efter lidt. Læs mere om byggeprocessen her.

9. Nøglen overdrages

Det store øjeblik, hvor drømmen bliver til virkelighed. En dag, som hele familien har set frem til.

10. 1 års eftersyn

Vi kommer forbi et år efter for at sikre, at alt er, som det skal være. Ved 1 års gennemgangen har I mulighed for at vise os eventuelle fejl og mangler, som I har opdaget, efter at I har taget huset i brug. Det kalder vi god service og tryghed.

Tag fat i os allerede i dag, så vi kan hjælpe jer trygt i et energibesparende, fremtidssikret hus. Kontakt os allerede i dag.

 

Hvorfor bygge nyt?

 • Få et personligt og individuelt hjem
 • Stor oplevelse at bo i et hus som de første
 • Ingen vedligeholdelse i mange år
 • Lave forbrugsudgifter
 • Mere tid til fornøjelse og livskvalitet
 • Et godt indeklima med moderne ventilation
 • Nyere huse holder prisen bedst og stiger mest
 • Høj gensalgsværdi

Relaterede artikler