HusCompagniet

Rejsen mod jeres nye hjem

1. Drømmen om et nyt hjem

Der kan nogle gange være lang vej fra drøm til virkelighed – men ikke med HusCompagniet. Selvom I måske har en klar idé om, hvordan drømmehuset skal se ud, så lad jer alligevel inspirere af de mange tidligere hjem, som vi har bygget til danske familier. Husk, vi kan tilpasse jeres nye hus præcis til jeres behov.

2. Overvej hvor I gerne vil flytte hen

En af de vigtigste beslutninger er selvfølgelig, hvor I skal bo. Hvis I ikke allerede har købt en byggegrund, så bør I begynde at gå på jagt efter en byggegrund eller finde et eksisterende hus og rive det ned.

3. Book et møde med en byggerådgiver

Bliv klogere på processen, og hvad I kan forvente, ved at booke et møde med en af vores dygtige byggerådgivere. I får en fast rådgiver tilknyttet fra start til slut på husbyggeriet. Her gennemgås mulighederne indenfor arkitektur og indretning – altid med fokus på at opfylde jeres behov og ønsker til et nyt hus.

4. Snak med jeres bank

Lad jeres bankrådgiver hjælpe jer med at fastlægge et realistisk byggebudget. Husk, hvis man vælger at bygge nyt, så kan man typisk låne mere, end hvis man køber brugt.

5. Husets overordnede rammer fastlægges

Nu skal I vælge husets rammer. Hvor mange værelser har familien brug for? Hvordan skal husets ydre formes? Skal der være et centralt køkken-alrum, som binder huset sammen, eller er det vigtigere for jer med en ekstra etage så sovepladser er adskilt fra opholdsrum? En ting er sikkert – i samarbejde med vores rådgiver kan I få lige præcis det, som I allerhelst vil have. Se vores plantegninger som inspiration. I kan altid ændre størrelse, antal værelser, flyt vægge, ændre hvad I vil. Sammen kan vi bygge jeres unikke hus

6. Vælg selv materialer

Nu er det, at det sjove begynder. For I kan sammensætte jeres hus præcis, som I ønsker. Ned til mindste detalje! Skal døre og vinduer sidde anderledes? Vil I have et mere eksklusivt gulv? Hvilket type tag skal på huset? Vores byggerådgiver vil vejlede jer om de bedste løsninger til jeres behov.

  • I har muligheden for at se og mærke på nogle af produkterne ved mødet med byggerådgiveren
  • Og ellers vil vi råde jer til at besøge vores udstillingshuse, som ligger over hele landet Udstillingshuse

7. Kontrakten underskrives

Når alle detaljer er på plads, så skrives kontrakten under. Allerede her ved I præcis, hvilken dag I overtager jeres hus. Vi leverer nemlig altid huset på det aftalte tidspunkt.

8. Jeres nye hjem bygges

Det tager typisk 5-6 måneder at bygge et HusCompagniet-hus. Det er en spændende proces at følge fra sidelinjen. Vi sørger for alle aftaler, alt det praktiske arbejde og desuden sikrer vi os, at tidsplanen overholdes. Det betyder, at I bare kan nyde at se, hvordan jeres drøm bliver til virkelighed lidt efter lidt. Læs mere om byggeprocessen her

9. Nøglen overdrages

Det store øjeblik, hvor drømmen bliver til virkelighed. En dag som hele familien har set frem til. I har kendt til datoen, lige siden I indgik aftalen med os. Og pludselig er den der. I er nu klar til at flytte ind i jeres nye drømmehus.

10. 1 års eftersyn

Vi kommer forbi et år efter for at sikre, at alt er, som det skal være. Ved 1 års gennemgangen har I mulighed for at vise os eventuelle fejl og mangler, som I har opdaget, efter at I har taget huset i brug. Det kalder vi god service og tryghed.

Tag fat i os allerede i dag ,så vi kan hjælpe jer trygt i et energivenligt, fremtidssikret hus. Kontakt os allerede idag

 

Hvorfor bygge nyt?

  • Få et personligt og individuelt hjem
  • Stor oplevelse at bo i et hus som de første
  • Ingen vedligeholdelse i mange år
  • Lave forbrugsudgifter
  • Mere tid til fornøjelse og livskvalitet
  • Sundere indeklima med moderne ventilation
  • Nyere huse holder prisen bedst og stiger mest
  • Høj gensalgsværdi

Relaterede artikler