HusCompagniet
Et

Byg hus med jer i centrum

Parcelhusene handler først og fremmest om jeres behov, mens de andre arkitekturer kræver mere hensyntagen til byggestilen selv. Blandt andet derfor er vores parcelbyggerier så populære.

Danskerne har været vilde med parcelhuse, lige siden de for alvor blev populære i tresserne – og det er der god grund til: I et parcelhus er der nemlig plads til livet og til hele familien. Her kan du læse mere om, hvorfor vi også anbefaler parcelhusene.

 

Plads til individualitet

Det bedste ved vores parcelhuse er, at I selv bestemmer, hvordan jeres drømmehjem skal se ud. Inden for rammerne af en helt overordnet arkitektur giver både den klassiske og den moderne parcel-arkitektur meget frie rammer. Det er jo også netop en af de mange fordele ved at bygge nyt. Når I kommer til HusCompagniet, begynder vi med at finde grunddesignet på dit hus. Vi har mange forskellige stilarter at vælge imellem, og der er selvfølgelig altid plads til ændringer. Det er vores filosofi, at jeres hus skal tilpasses til jer – ikke omvendt.

Mange vælger parcelarkitekturen fordi I opnår et meget stort råderum når I skal planlægge form, størrelse, antal værelser, indretning og udnyttelse af grunden. Og når den beslutning først er truffet er det primært tagets form og arkitektur som afgør om vi kalder byggeriet et klassisk parcelhus eller et moderne parcelhus.

 

Se masser af klassisk og moderne parcel i vores galleri.

 

God m2-pris og lavt vedligehold

Parcelhusarkitekturen muliggør en lav m2-pris sammenlignet med andre arkitekturer. Men det betyder på ingen måde at materiale- og indretningsmuligheder er begrænsede. Tværtimod. Netop fordi arkitekturen altid bygges i ét plan er planløsningens muligheder helt åbne – ligesom grundformen både kan være vinkel, længe, forskudt længe og H-form.

En anden fordel ved at bygge et parcelhus er, at I slipper udgifter til vedligeholdelse. Vores parcelhuse er nemlig stort set vedligeholdelsesfrit. Vi anvender kun absolut moderne materialer der giver jer den bedste value for money, god energiudnyttelse og lang levetid uden vedligehold.

Det er vores erfaring at de mange familier som bygger parcelhus hellere vil bruge tiden med ungerne i haven, end med en pensel i hånden. Så netop derfor er alle parcelhusets standardmaterialer prioriteret vedligeholdelsesfrie.

 

God energi og lave driftsomkostninger

Driftsomkostningerne i et nybygget parcelhus er noget lavere end i et tilsvarende ældre hus. Kvalitetsmaterialer og tidssvarende løsninger inden for opvarmning, isolering og luftgenindvinding sikrer, at I kan holde et behageligt indeklima året rundt uden at skulle bekymre jer om omkostningerne. Det lave energiforbrug er altså både godt for privatøkonomien og for naturen.

 

Vælg den rigtige arkitektur

Få information om vores forskellige arkitekturer og lad jer inspirere til lige netop den stil I bedst kan lide. Bliv inspireret af vores huse her.

Relaterede artikler