HusCompagniet
168

Luk idéer ud

Hvordan ville jeres hjem se ud, hvis I kunne bestemme selv? I starten er det vigtigt, at I forholder jer åbent over for hinandens idéer og ønsker. Noget, der først lød som en skør tanke, kan sagtens ende med at blive nøglen til jeres nye indretning. Jeres idéer vil give huset personlighed.

Spil bold med hinanden og med vores rådgivere. Byggerådgiverne er dygtige sparringspartnere og har en masse erfaring at trække på.

 

Saml inspiration

I inspirationsfasen skal sanserne vækkes. Kig i boligmagasiner, kør en tur og se på andre folks huse. Tag til byggefirmaernes udstillinger og gå til åbent-hus arrangementer, så I kan se, fornemme og føle materialer og farver. På den måde vil I kunne spore jer ind på jeres egen stil.

Her på sitet kan I gemme alle de billeder og artikler I kan lide som jeres “favoritter”. Sådan kan I opbygge en samling med mange billeder af alt fra konkret køkkenindretning til udvendig arkitektur. Bagefter kan I tage jeres favoritter med til et møde med vores rådgivere. De vil nemlig kunne lave reelle beregninger og vise konkrete eksempler på netop det I kan lide.

 

Lav en ønskeliste

Drømmer I om et gæsteværelse?. Hvilke farver kunne I tænke jer indenfor og udenfor? Skal huset have vandrette eller skrå lofter? Vil I have ovenlys? Og hvad med en overdækket terrasse eller en carport? Lav en ønskeliste med alt, hvad I kunne tænke jer. Så kan I undersøge senere, om og hvordan jeres ønsker kan realiseres.

 

Download vores app

Hav inspirationen og jeres favoritter lige ved hånden. Download gratis vores app til Android og Apple – direkte til telefonen. Så er det nemt at lege med arkitektur og indretning, og nemt at bladre i mange hundrede billeder, kigge på indretningseksempler, plantegninger og så gemme det hele i jeres favoritter.

Relaterede artikler