HusCompagniet

Et godt sted at begynde

Vi har skrevet en næsten 200 siders stor bog med inspiration, information og katalog over et væld af forskellige huse. Den er skrevet for at hjælpe jer godt i gang og kan bestilles her. Begynd med at kigge i vores katalog – eller kontakt os med det samme og få et møde i stand. Hos vores byggerådgivere er I altid i gode hænder, når I gerne vil undersøge mulighederne. Vi har gjort det nemt, sjovt og 100% fleksibelt at tage hul på rejsen mod drømmehuset.

 

Det helt rigtige for lige netop jer

Når I bygger med os er der frit valg på alle hylder. Det er jo jeres drømmehus, vi snakker om. Og derfor skal det også afspejle jer og jeres præferencer. Det kan ikke længere betale sig at bruge kræfter på at lede efter et “brugt” hus, der møder jeres krav, når I kan få dem alle opfyldt på én gang.

I et nybyggeri er der plads til alle drømmene. Samtidig er der også mulighed for at tænke fremad og allerede nu gøre plads til en lille ny eller til, at planlægge at ungerne flyver fra reden eller noget helt andet. Vi hjælper jer med at tænke fremad – både når det gælder indretning og investering.

 

En god investering

I et nybyggeri er I godt sikret langt ind i fremtiden. Vi har tænkt på det hele og sørger for at jeres nye hjem overholder både nutiden og fremtidens miljøkrav, at det ikke kræver vedligeholdelse, at energiforbruget er lavt, og at det holder prisen langt bedre end tilsvarende ældre huse.

Det er en god investering at bygge nyt hus. I forløbet vil I opdage at økonomien hænger godt sammen på flere fronter. Fra muligheden for at låne flere penge til nybyggeri end til “brugt hus-handel”, og til favorable 0%-lån på byggegrundene i vores udstykninger.

 

Den rigtige pris

Vi har 50 års erfaring med at bygge nye huse. Det betyder i praksis, at vi har rigtig godt styr på alle aspekter af et nybyggeri. Disse erfaringer kommer jer til gode i både pris og kvalitet, og vi hjælper jer med at træffe fornuftige økonomiske beslutninger fra start til slut, så I får den bedste pris på jeres nye hus. Og mest muligt for pengene inden for rammerne af jeres budget.

Vi tilbyder også hus og grund i ét, og giver jer dermed endnu flere muligheder for at optimere på økonomien.

Se hvordan I får overblik over økonomien, og find konkrete priseksempler her på siden.

 

 

Relaterede artikler